Ja nie wiem, czemu teraz jestem obok

Ja nie wiem, czemu teraz jestem obok
Ja nie wiem, czemu mowie wiele glupych slow
Po prostu szukam w ciebie ja ten srodek,
Co dopomoze znalezc w sobie wiare znow

Ja nie wiem czemu, ale twoje slowa
Mi dopomoga zrobic jeszcze jeden krok
Chcem zmieniac zycie moje na cos nowe,
Bo ja nie zmoge widziec zawsze tylko mrok

Ten mrok zrobily wszystkie ich obrazy
I moze byc dlatego chcem uciekac stad
Dla ciebie szukam szczere ja wyrazy
I ja sie boje zrobic nawet jeden blad

Ja wiem, ze czasem trudno mnie zrozumiec
Ja wiem to, ale prosze ciebie obok byc
Nie umiem milczec choc i musze umiec
Po prostu ja inaczej juz nie moge zyc


Рецензии
Bardzo dobrze. Podobało mi się. Szkoda, że ​​wierszy w języku polskim jest niewiele.

Mam nadzieję, że autor zmienił swoje życie na coś nowe. W przeciwnym razie wiersze zostały napisane na próżno.

Братислав Либертус-Кармина   28.07.2020 21:15     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.