Де ти?

Я розправлю крила,
Я дістану сили,
Полечу за обрій,
Щоб тебе знайти.
Біль за мною слідом,
Замітає снігом....
Підкажи ж мені,
Де тебе найти?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Половинку серця я свого шукаю.
Знаю точно, що мене чекаєш ти.
Поки не знайшла- в темноті блукаю,
І страждаю від невдач і самоти....


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.