Мiсто моe ти яскраве намисто!

***
Місто моє ти яскравє намисто,
По берегам стрімкого Дністра.
Лину до тебе я ненавмисно,
Ти - моя доля, щастя ріка.
Ти - моє перше весняне кохання,
Сполох зірниць в моім серці навік,
Ти моя зірка вечірня та рання,
Тут мій батьківський поріг.

ПРИСПІВ:
То ж постели рушник вишиваний,
Нам на дорогу місто кохане.
Щоб нас стежки до дому вертали,
А чорні хмари тебе минали.
Хай небо синім барвінком сяє,
Дитячий сміх луна водограєм.
Мені дитинство ти нагадаєш,
Місто казкове моє.

***
Над рідним краєм райдуга сяє,
Квітнуть сади над містом моім.
Різні народи сплелись короваєм,
Хлібом та сіллю раді ми всім.
Місто моє - ти перлина Поділля,
Лину до тебе з далеких доріг,
Пісню весняну тобі заспіваю,
Тут мій батьківський поріг.

ПРИСПІВ:


1998 год.
(песня о моем родном городе Могилев-Подольском Винницкой области Украина юго-запад, где я родилась и выросла, там живут мои родители, сёстры, племянники, а я? давно живу в Москве - столице НАШЕЙ РОДИНЫ)


Рецензии
Сколько души в этой песне!
Хорошо бы послушать. Найдется ссылка?

И фото чудесное.

Хороша твоя родина, Танюш!



Оля Никитина   12.10.2012 23:17     Заявить о нарушении
Оленька, спасибо тебе за отзыв. Эта песня для меня не просто песня. Если найду запись песни в исполнении ансамбля моей сестры, - перешлю тебе на почту.
Ты в Москве?
***Т.Т.

Татьяна Танько   12.10.2012 23:45   Заявить о нарушении
Я в Москве пару недель точно буду.

До завтра!

Оля Никитина   12.10.2012 23:58   Заявить о нарушении
На это произведение написано 25 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.