Чернобыльская баллада!!!

Я низко кланяюсь всем тем, кто отдал свою жизнь - за нашу с Вами жизнь - Героям Чернобыля!

***
Якби я могла, тобі щастя до ніг постелила,
Якби я могла, своє серце тобі віддала.
Якби мала крила, то птахом до тебе летіла,
Якби я могла, якби я могла, якби ж я могла....

Приспів:
Твоя біль, моя біль чорнобильським горем,
Кружляє над нами, мов той чорний птах...
ЗаглЯдає в очі, кричить - не говоре,
Щоб ми пам"ятали квітневий той жах...
Щоб ми пам"ятали, як полум"я грало,
Минуле згоріло, в тім пеклі навік!
Біда чорнокрила наш спокій забрала,
І порохом сірим лягла край доріг....

***
В долонях своіх, тебе, зЕмле, моя я зігріла,
За обрій далеко всі хмари я геть прогнала б...
За тебе я сльози дощем покаянним пролила б,
Якби я могла, якби я могла, якби ж я могла...

Приспів: такий саме.

***
Я вірю, прийде час і рідна, моя Украіна,
З вогню відродиться, як Фенікс, казковий той птах...
І буде вона на Землі, мов коштовна перлина,
І спокій буде, і щастя буде, в іі очах...

Приспів: такий саме.

Травень 1998 року.


Рецензии
Что здесь скажешь?!
это боль!Но как всё передано...!

Дзотта   07.11.2009 19:30     Заявить о нарушении
Это общая боль и беда. Писала балладу и плакала...музыка тоже моя. А на Украине балладу не поют, не пойму почему. Там другие заботы-)))
***Т.Т.

Татьяна Танько   07.11.2009 21:24   Заявить о нарушении
На это произведение написана 41 рецензия, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.