Спiвуча мова

Мені українські пісні до вподоби,
І ритми карпатських лісів.
І серце моє щирим, трепітним робить,
Чудовий український спів.

Я вірю, я знаю, настане та дата,
Що прийде такий стан душі,
По-українські я зможу складати,
Колись непогані вірші.


Рецензии