Молитва укр

Ну де ти, злива вередлива,
Молю на тебе, Божий дар,
Мене нема вже, тільки диво,
Бурхливе диво чорних хмар
Грозою в змозі зупинити
Душі і тіла сухотінь
І спрагу повінню залити...
...........................
Я пити хочу так, що мати
не маю сил, і тільки мати,
моя матуся ще трима,
нема тебе вже тут, ти Там
мене глядиш і я це чую,
бо мову, що дала ти нам,
згадав в годину я лихую...
...........................
Я плачу.
Сліз нема. Сухі
шматочки солі – краплі болю.
Спасіння про’шу.
І покою.


Рецензии
Очень красиво. Спасибо.

Лиля Белая   26.02.2012 19:31     Заявить о нарушении
На это произведение написано 16 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.