Ёжик. Олег Стёртый. с белорусского

Мы ежа в лесу искали,
А нашедши, сахар дали.
Сахар он под ель отнёс,
Нам за сахар гриб принёс!


Оригинал:


         Вожык
У лесе вожыка шукалі.
Знайшлі. Цукрам частавалі.
Пад яліну цукар знёс,
вожык-божык грыб прынёс!


Рецензии