Собi нiчого не прошу

У Бога щастя не прошу:
Життя вже майже промайнуло,
Як зірка, в небі спалахнуло
І впало росами в траву.

Нехай пошле Господь снагу
І щастя тим, хто в час набігу
Іде у бій за Україну,
Проводить ночі у чаду.

Нехай пробачить Бог того,
Хто шле молитву за спасіння,
Хто в грудях носить не каміння,
А щире слово і добро.

Хай буде радісним життя
Того, хто друга не залишив,
Коли він був від ран без сили,
А лютий ворог не втихав.

Шкода, не знаю молитов,
Просила б Бога про кохання,
Про радість зустрічі і щастя
Для тих, хто йде під градом бомб.

Собі нічого не прошу,
Прошу лиш віру укріпити,
Що світ у мирі буде жити
Без лиха, нечисті і мук…


Рецензии