Вiддам свою любов

Травень… Квіти… Насолода…
Хочу в серці зберегти
Світ краси у верболозах,
Запах теплої весни.

Хочу дихати озоном,
Квітом вишні і бузку,
Хочу звучним грізним громом
Розганяти сум-нудьгу…

Хочу все запам’ятати:
Ніжні трелі солов’я,
Чарівні весняні шати
І сліпучий водограй.

Хочу в себе увібрати
Звуки, пахощі, тепло,
Тож не буду зволікати,
Не чекатиму негод!

Поспішу до річки, в луки,
У березові гаї,
Простягну до сонця руки,
Відпочину від жахіть…

Всю любов свою і пломінь
Світу божому віддам,
Подарую ясний промінь:
Хай зорить Природи храм!


Рецензии