Начебто

Намалювати квіти начебто із душі.
Світло нема де діти... пензликом воруши,
краплі дощу на  шибці і прозора вода.
Квіти – то будуть вишні. Тихо вуркоче дах...

*

Тверда, як скелі Хортиці, душа.
Незламна, непорушна і невпинна.
Лікує біль і рани Україна.
І Бог боронить міць її і шарм.
Любов, надія, віра не покинуть.

Як степ не уявити без небес.
Мов воля вітром по степу кружляє.
Як сонце зранку. Мов на сонці плями.
І як дитина тягнеться до мами.
Мов Розіп'ятий, попри все, Воскрес.

Не пафос це – одне з Його чудес.


Рецензии
Глубоко, Света!

Вадим Константинов 2   14.05.2024 12:11     Заявить о нарушении
Спасибо, Вадим!

Соловей Заочник   14.05.2024 15:51   Заявить о нарушении