Так завжди було

Так завжди було, є, і завжди буде.
Мовчить повкриджене, волає тать.
Честь не вмирає від меча облуди,
Бо навіть лунувши дуби стоять.
І в бій ідуть за брата побратими,
Посестри букви, сиріти слова.
Харцизнику такий же зиск від рими
Як фарисеям в храмі від Різдва.
Так завжди було, є, і завжди буде.
Для свята Паски зрадництво пролог.
Передостання рима в вірші для Іуди,
Яка остання буде знає Бог.


Рецензии