Чи чамни свас

Мехъер, мехъер , шад я рик1ер,
Ачух хьурай фидай рекьер.
Бахтлу хьурай чи чамни свас,
Гьич са югъни сефил такваз.

Уьмуьр хьурай пашман тежер,
Мубаракда за квез мехъер,
Шадвал аваз куь к1валера,
Бахтар хьурай куь рик1ера.

За рик1ивай са гаф лугьун -
Вилерин мурад я акун.
Куь сагъвални, шад хабарни,
Атанавай мугьманарни.

Ша демериз, ша демериз,
Хкаж гъилер кьуьлер ийиз,
К1анивал аваз арада,
Бахтлу хьурай свасни гада!

Песня уже в ютубе с этим же названием в исполнении РЕНАТА АГДЖАБЕКОВА


Рецензии