Украинское кошачье стихо

Розповім вам небилицю,
як жеребець відтрахав молодицю.
На своєму фалосі безплатно покатав,
та молодиця закохалася в кота.

Нелегко котиків таких знайти-зустріти-
любив дівчаткам він лизати клітор.
Якщо той клітор намастити валер'янкою,
то можна сумістить кохання з п'янкою.

А п'яному і море по коліна-
може засунути язик в вагітну,
а може й лапу замість язика.
Була у нього секс-фантазія така.

Так і прославився той кіт на всю округу-
міняв чи не щодня він секс-подругу.
Вони самі до нього бігали,як киці-
юні дівчата і заміжні молодиці.

Язик,чотири лапи і пухнастий хвіст.
Коханки цілу ніч просили:"Біс",
що на латині означає:"Повтори"!
Повторів тих бувало й двадцять три.

Ви запитаєте,а що ж котячий член,
чому не трахав він Ірин,Оксан,Олен?
Є в цій історії маленька таємниця-
це був не кіт,а лесбіянка-киця...


Рецензии