Rules of May

Не жалкуй за минулим. Воно не вартує й сльози
з цих прекрасних очей, що собою Творіння чарують.
Мить учора - то споминів гроно з сухої лози,
що обвила сьогодні за те, що її не годують.

Не кричи за теперішнім. Біль від людського буття
трохи згодом мине і душа заспіває кантату
абсолютному щастю життя як весни відчуття,
за яким і падіння - не горе, і втрати - не втрати.

Не звітуй за майбутнє. Від долі ніхто не втече.
Намагання уникнути власного - гра, що не знає
переможця. І річка пророцтва невпинно тече
між крутих берегів сьогодення по вічності краю.

Просто будь, мов пташина. Лети між чудесних думок
про кохання своє і звичайну незмінність розлуки,
за якою про мене тобі прошепоче струмок
і я знову зігрію твої найніжнішії руки…


Рецензии