Из Эдварда Лира - Девица из Кью

                Эдвард Лир

                Девица из Кью

                Знал когда-то девицу из Кью,
                Что не знала натуру свою;
                Съевши острый паштет
                Отошла на тот свет
                Молодая девица из Кью.

                08.05.24

                There was a young person of Kew,
                Whose virtues and vices were few;
                But with blameable haste,
                She devoured some hot paste,
                Which destroyed that young person of Kew.

               


Рецензии