про ази

все починалося з азів
і має повернутисьзнову
і потаємність почуттів
і уподобання до зову
журба від зливи за вікном
і злива першого кохання
і сповивання рушником
і прохолоди повівання
все починалося з азів
напрочуд так невипадково
твоє народження у Львів
і неповернення до Львова­

світлина: Олександр Мурашко. Жінка з квітами.


Рецензии