Ты напоследок мне сказала... Павлюк Трус

Ты напоследок мне сказала,
Когда прощались у криницы:
– Не буду плакать и сердиться, –
Ты напоследок мне сказала.

– Не отгорят в душе зарницы,
Пускай тебе и горя мало, –
Ты напоследок мне сказала,
Когда прощались у криницы.


***

Паўлюк ТРУС

Ты ўжо сказала мне на ростань,
Як мы стаялі ля крыніцы:
– Не буду плакаць і журыцца, –
Ты ўжо сказала мне на ростань.

– Не адцвітуць ў душы зарніцы,
Хоць развітаемся папросту!.. –
Ты ўжо сказала мне на ростань,
Як мы стаялі ля крыніцы.


Рецензии