чёрно белое кино

чёрно белое кино
мы давно другие но
мы с тобой почти семья
ты да я да ты да я
Тарантино мне сказал
ты пойми базар вокзал
я завязан до колен
всё ок нормально Квен

написал я Ридли Скотт
мы с тобой почти что год
не общались позвони
он ответил извини
Карпентер ну как ты там
да ты знаешь суета
сотня дел опять на дню
сорри завтра позвоню

чёрно белое кино
Чарли Чаплин вот оно
мы с тобой почти семья
ты да я да ты да я
всем гуд бай пардон мерси
никого не попросил
не звоню я никому
я тебя без них сниму

* * *

black and white cinema
we've been different for a long time but
you and I are almost family
you yes me yes you yes ma
Tarantino told me then
you understand bazaar station
I'm tied to my knees
everything is ok Quen

I wrote to Ridley Scott
we've been with you for almost a year
haven't talked call me
he replied sorry
Carpenter how are you?
yeah you know the
a hundred things to do again in a day
sorry I'll call you tomorrow

black and white cinema
Charlie Chaplin here it is
you and I are almost family
you yes me yes you yes me
good bye sorry merci wow
I didn't ask anyone
I am only one
I'll film you without them

04.05.2024


Рецензии