Роки летять

Роки летять., як вітер полем,
Вони мерщій  біжать від нас,
Серцями  відчуваєм   долі,
Всьому приходить день і  час…

Не  все в руках  людського роду,
Відкриті  двері  в Білий Світ,
Навіщо нам винагороди,
Для майбуття складаєм звіт…

Дивись  людино не підводь,
Вічне життя, воно безцінне,
Знай береже його Господь,
Молитва над Землею лине…

Автор   Геннадій  Сівак.
5 травня  2024 року.


Рецензии