Жасмин

                ***
Под весенним солнышком вновь цветёт жасмин,
Променями стелиться щастя передзвін!
Хай же землю радісну не вбиває звір,
Всё в любви наладится, тільки щиро вір!
Відроди тут, Боженька,так желанный свет,
Збережи нескорених от чумы и бед.
Як же серцю хочеться миру і тепла,
Та щоб рідна Матінка вільною була.


Рецензии