Серце

І.С.

Що є сильнішим за любов?
Що є тендітнішим за неї?

Сполохані думки самі складаються у рядки на папері...

Без тебе нічого не треба
Ні моря ні синього неба
Ні дотику легкого вітру
Ні скарбу надії та віри

Сама порожнеча без тебе
Без тебе нічого не треба...

Ні, це не вірші.
Це тобі "написало" моє серце. Справжнє. Якому неможливо збрехати.

Воно відмовляється від усього без тебе.
Без тебе йому нічого не потрібно.
Без тебе воно не хоче битися...
Я його умовляла. Я намагалася йому наказувати. Я тікала від нього до інших.
Я гасила його життєвим досвідом та пігулками.
Я б його вирвала з себе та воно просто поглянуло на мене твоїми очима і ледь чутно мені прошепотіло "не вбивай"

І я не змогла.
Будь ласка, пам'ятай про це.
Кожного разу коли лікарі борються за твоє життя, кожного разу коли ти перебуваєш у небезпеці, кожного разу коли ти виконуєш там свій обов'язок так як його можеш виконати тільки ти, кожного разу, коли повертаєшся, а я знову і знову звикаю забороняти собі відчувати все що є живим, а не штучним, тому так і болить...
Кожного разу коли я у розпачі бо не знаю що робити, щоб витримати все це...

Просто пам'ятай. Я не можу без тебе.
Я не хочу без тебе.
Бо без тебе мене немає.
Є тільки порожнеча яка поглинає та губить всіх хто до неї наближається...

Серце ти моє. 
Будь ласка, живи.

Чекаю на тебе. Тут.

Що є тендітнішим за любов?
Що є за неї сильнішим?















 


Рецензии