ЧИР ЖЕДА

ЧИР ЖЕДА

Алукьайла  цуькверив дигай гатфар.
Яр галачиз гьик1 жеда жал заз хабар,
Бахт яни вун заз гайи дуьньядикай,
Зи манияр я зи ширин ярдикай.
#######
Заз к1ан хьайила,
Цуьквер гайила,
Ви ван хьанва заз ширин рахай
Йисар фейила,
Гатфар хьайила
Заз чир жеда вун виридакай.
     #####       
Ава рик1е вун са михьи хиял хьиз,
Лув гузавай муьгьуббатдин марал хьиз.
Чир жеда заз вун виридан арада,
Чи дагъларин мулдин цуьк хьиз аквада.
        Селминат Курабекова


Рецензии