Вiнчання

Чуттєвість торкається серця. За ним
замріяно мліє душа.
Складне видається незвично простим
у стриманих римах вірша.

І тіло являє в коханні весну,
себе уявивши як храм,
в якому реальність вінчається сну,
що вічно вирує життям…


Рецензии