Той - поет рядка одного

Той – поет рядка одного,
він рядка того заради
народився, щоб од Бога
тим рядком дарити радість.

Той – співак одної пісні,
іншої уже не буде,
блискавкою пісні блисне
ще не раз на щастя людям.

Я – поет одної пані,
я мої пісні та вірші
народив їй у коханні,
я із нею – світ напишу
і писати не облишу...


Рецензии