Тримають атлантами Мову поети

Тримають Мову всі поети,
Як ті атланти - нашу Землю,
А Рима - наче еполети,
І сила Слова кріпить греблю.

Цю греблю вічність не проб'є,
І час цю греблю не зламає!
Бо Сила Волі в греблі є!
Поет у серці Волю має.

Її карбує вірним Словом,
Сильніш якого не буває.
І розквітає рідна Мова,
Її з долоней напуває.

Її плекає, як дитину,
Завжди до серця пригорта.
Несе на плечах Україну,
Як у атлантів
Сила
та.

То - не атланти! То - поети!
То не планета! - Наша Мова!
Триває Сили естафета.
Ця естафета - Сили Слова.

Козак =GrafBorisfen=
http://stihi.ru/2024/04/25/596


Рецензии