Свiтанок

                ***
Вже сходить сонечко на небі,
ВеснЯні ранки настають.
І почуття, такі шалені,
Знов сил і розуму дають.
                ***
В житті ніколи б не подумав,
Що серце миру хоче так,
А рідну землю вкриє брудом
Позбутий совісті хижак...
                ***
Хай краща доля запанує,
Весь світ підставить нам плече.
І як тут зграя не лютує,
Бог вільний дух наш збереже!


Рецензии