Засинати в твоiх обiймах

Засинати в твоїх обіймах…
Це все, що мені зараз потрібно…
Я не нахабна…
Просто хочу тепла та спокою…
Твого тепла…
Та спокою…
Спокоююююю…
Спокоооооююююю…
Боже, скільки ж ще треба витримки та опору?..
Так… я зараз плачу і ти це бачиш…
Бачиш не очима…
Бачиш серцем, безмежно зрячим…
Так, я маю бути сильною…
Маю бути сталевою…
Але ж є і в ме;ні трішечки відчаю…
А ще — очі шалені…
Знаю…
Не можу відпустити на волю слабкість сво’ю…
Бо ми тут… за вашими спинами…
Донати…
Молитви…
Така наша зброя…
Знаю, що впораємося із негодою…
Бо так має бути…
Знаю, що вернешся ти додому…
Як і всі добрі люди…
Знаю, що колись пануватиме тиша…
І вдень, і вночі…
Нам буде доооообреее… всім…
Дякую…
Безмежно дякую…
За «відбій»…
~~~~~~~~~
Засинати в твоїх обіймах…
Це все, що мені дуже потрібно…
Обіймаю тебе… поки що — подумки…
Як подушку зараз…
Міцно-міцно…
(Ніка)
Березень 2024


Рецензии
Дуже гарно та чуйно, цього мабуть всі жінки прагнуть. Дякую щиро. З пов. Христос воскрес!

Игорь Ярин   05.05.2024 15:17     Заявить о нарушении
Дякую вам, Ігоре!
Во істину воскрес!
🙏🙏🙏

Вероника Удовиченко-Ивашина   05.05.2024 20:36   Заявить о нарушении