Вiчне життя

Кажуть, ніби то життя наче сон,
яскравий, але мені на згадку
приходять лише уривки подій,
певні почуття та нові смаки,
схожі на спомин людей обличчя,
живих та померлих і тих, що
існували в уяві,буття й небуття
наче уявний млин меле дійсність,
але для нас,завмерлих, вічність
не готує навіть вічне життя
і відсутньою буде вічна любов,
бо вічне тільки життя Смерті.


Рецензии