Мрiю

Мрію чайкою над рікою
Полетіти у височінь…
Крила мо;ї — мо;я зброя,
Віра мо;я — мо;я тінь…

Запірну у свободу жадібно,
Із любові зів;ю гніздо,
Озирнуся, і сумно, начебто,
А насправді душі тепло…

Візерунки і неповторності
Буду плекати день у день,
Маю сили й життя по совісті,
Маю голос співать пісень…

Більше віри у все найкращеє,
Більше світла у барвах дня,
Хочу бачити сонце яснеє,
На обличчі відблиск вогня…
(Ніка)
Квітень 2024

Світлина авторська


Рецензии