Я не дивитимусь на Вас, якщо Вам це не до вподоби

Я не дивитимусь на Вас,
якщо Вам це не до вподоби.
Хай дні минуть, минають доби,
та слухатимусь Вас щораз.

Я – той слухняний чоловік,
що розуміє все з півслова.
А слово з «лю...» – те, що з любові
зростає мить і день, і вік.

Та щойно скажете: «Дивись»,
і зможу втілити бажання:
вдивлятися в моє кохання,
вже не зведу очей – гнівись!..


Рецензии