Та щоб всюди стало тихо,

Завжди, вчора і сьогодні,
Головні свята Господні,
Та чия  б не була віра,
Головна в ній  міра миру…
Вчить  Світ Боже: "Не убий,"
Цей пункт  самий головний,
Ми одержаєм ЖИТТЯ,
В подарунок від Творця.
Та ідем у Майбуття,
Від початку до кінця…
Заважає  Сатана,
Та  віками йде війна,
Ось воює Білий Світ,
Так керує пройдисвіт,
Борня спалює мости,
Просим: " Господи прости",
Спробувати мирно жити,
Щоб спокійно спали діти,
Схаменіться, важкий час,
Приміріться водночас..
Та щоб всюди стало тихо,
Зникло , щоб навіки лихо…
Заспокійте землю й небо,
Е у нас така потреба.


Автор  Геннадій  Сівак.
30  березня  2024 року.


Рецензии