Из Эдварда Лира - Старик из Дауна

                Эдвард Лир

                Старик из Дауна

                Я из Дауна знал старикана,
                Чьё лицо было хмурым и странным;
                Только дверь он открыл,
                И в момент всполошил
                Всех спокойных жителей Дауна.

                26.03.24

                There was an old person of Down,
                Whose face was adorned with a frown;
                When he opened the door,
                For one minute or more,
                He alarmed all the people of Down.

               


Рецензии