У складну живем епоху

У складну  живем епоху,
Ось таке Життя,
Не всі бачили Голгофу,
Чуєм каяття.

У часи де без провини,
Можуть засудити,
Хоч і зовсім ти не винний,
Будуть терендіти…

Ніби те  про тебе знають,
Що не знаєш сам,
Тиснуть, часом добивають,
Глянь по сторонам.

Там твої колишні друзі,
Ворогами стали,
Держать    міцно  в напрузі,
Не пошкодували…

У них совісті не має,
Лиш  підтримка влади,
Сам Господь спостерігає,
Але їм не вадить.

Не всі бачили Голгофу,
Але відчували,
За  майбутню катастрофу,
Не відповідали…

Автор Геннадій Сівак.
19  березня  2024 року.


Рецензии
"У складну живем епоху," -
Дуже все це прикро,
Що тебе не розуміють,
Ті, хто тобі рідні...
Бо живуть вони в Росії,
Не відчули болі,
З чим стикаємось сьогодні
В рідній Україні...
Дякую, Геннадій!

Надежда Толок   05.05.2024 20:51     Заявить о нарушении
Надя!
Дякую Вам щиро!
З теплом, Геннадый.

Геннадий Сивак   06.05.2024 19:19   Заявить о нарушении