Твоe тiло потребуe захисту

Твоє тіло потребує захисту…
Твої очі сьогодні плакали…
Наворожу тобі я вдачу…
Хочу, щоб відчувала щастя…

Твої мрії здаються втомі…
Твоє серце болить, хоч стука…
Я, напевно, іще свідома…
Бо тримаю тебе за руку…

Хай не поруч, а десь далеко…
Але ти відчувай підтримку…
Знаю, жити життя нелегко…
Обіймаю, моя дитинко…
(Ніка)
Березень 2024


Рецензии