Давайте людям те, що дав вам Бог

Давайте людям те, що дав вам Бог.
Велике і мале. Політ натхнення.
Одвічне богослова одкровення.
Спроможність жити одкровенням вдвох.

Торкатись щиро щирої душі.
Величну здатність пробачати грішних.
Величну здатність ніжним йти у ніжність.
Писати неоплачені вірші.

Як дав вам Бог, давайте людям те,
чим щастя з сердця лине без зупину,
і в тім не зупиняйтесь ні хвилини,
бо вам – дано... Бо серце – не пусте...


Рецензии