Встигайте сказати коханим усе за життя

Встигайте сказати коханим усе за життя,
Допоки кохані спроможні дивитись у вічі,
Допоки ще світяться очі на ріднім обличчі,
Допоки не звіяло чорне крило небуття.

Встигайте сказати коханим солодке й гірке,
Встигайте сказати коханим усе, що не встигли.
Хай навіть у слові останнім провина заскиглить,
Та слово, що встигли сказати, – уже не бридке.

Усе – за життя... Погляд, дотик і слів молитви...
І видих останній щасливий – ледь чутно – та словом.
І встигніть сказати останнєє слово – з любов'ю.
Так, слово – останнє... Та вічно з любовію – ви...


Рецензии