Шлях живим
У тебе є відповідь на питання
Будь-які.
Десь, у других світах,
З ними прокинеться радість рання...
Тільки у мене немає питань.
Ледь не пішла тут з життя... Не знаю
Що там надалі... Не "з голови"
Ранок дня Божого розквітає -
Відповідь кожному.
Шлях живим .
Свидетельство о публикации №124030500708