Ця нудота звел ла

Ця нудота звеліла осоту

В потойбіччі звести ятері.

Недолужжя багна і болота -

Ці недолюдки є блатарі.


Ці роки - небораки невдовзі

Злинуть в кухаря кухлях п"янких,

Де ракині не гребують ковзать

У церквах по прозорах мінкихх.


Рецензии