Його апарат

Пише уїдливо -
Апартеїдно,
Поезію хворобою назива.

Такий улесливо-неймовірний,
У мозку його - пастка жива.

Нібито зараз комусь потрібні
Його Ерос та Еос (насправді - ні!)

Космічно-приземлисте страховидло
Гібридом гербіцидним лишилось на дні.

На кінцівки прізвищ я незважаю,
От тільки до чого конфіденційність?

Він прагне епіграмами до небокраю,
Забуваючи про страховок доцільність.

"Я - не поет!" - яке підлабузне
Прагнення вистрибнути з "котла"!

"А хто тоді?"

Під геодезичним гузном

Розквіта остогидла
"Квазіскромна" імла.


Рецензии