Возможно такое на украинском

 Чи так буває…
Чи розривають, відстанню, тепло сердець?
Кохання гаситься, та жар крутих романів…
Чи почуття всі зводяться, враз,
нанівець:
І виступає наперед, завіса недовіри і обманів?

Коли не разом, але завжди, тільки поруч,
Ліричною душею, та жаги сердець злиття…
Долають перепони всі, та їх безмежну гору,
Пісні складають, де вкладають «мову почуття»!

Коли одні емоції,  вже тільки залишились,
Тілесне зближення, лише в гарячих снах…
В рядках віршів: напруга, і слова
заворушились,
Обійми віддзеркалилися, наче зорі в небесах!

Зплітаються усі наші думки, та мрії -
в унісон,
А погляд стигне, на безмовному екрані…
Ми знову разом, неважливо, що це лише сон,
І долею, серця наші повік, тепер обранні!

У тихій напівтемряві, я бачу знову твої
очі:
Вона, за плечі обіймає, ніби заворожує весь час..
І водоспад ніжних рядків: забарвлюють не тільки ночі -
Вони, розбурханим коханням, зігрівають знов і знову нас!

29 лютого 2024 року
Віталій Косенко


Рецензии
Спасибо за прекрасный украинский, который сейчас так от меня дадеко...
С теплом и уважением,

Ирина Субботина-Дегтярева   03.03.2024 16:25     Заявить о нарушении