Наша близькiсть

Наша нішева близькість,
Так і не сплюндрована
Спільною ніччю,
Мої досвід та хижість,
Ваші наївність та протиріччя...

Ніч - нарізно.
Думки - одні.
Очі - сакрально гетерохромні.

Шавлія - не ваніль.
Імпреза -  не ікона,
Ілюзія -  не постулат.

Мій вершник, мій натхненник,
Ідеалів конгломерат.

Риси його почерку,
Споглядання крадькома
Його побачень, де він голубить іншу,
Зневажає мене,
Вдається до літот та перебільшень.

Холодними грудками
Розпускається місяць віршень.

Його недоступності пірокінез
На такій задушливій, глибинній відстані
Такий тремтливий, свіжий, містичний.

Допоки стане очей,
Впізнаватиму голос,
Почерк,
Згортаючись, засихаючи, старіючи.

Золоті квіти
Пливуть Ямуною,

Червоні квіти
Залишаться вічно юними.


Рецензии