Очима дитини

Ми знаємо,
Що їх мовчання значить.

Наших тривог
Вони нам не пробачать.

Очі дитини
Святіші за меси кліру,
В подібні хвилини
Туга наповнює ліру.

Вірність невимовному,
Міста, що позбавлені крейди,
Жінка-алькальд,
Що не терпить брехні та Фрейда.

Небо дедалі сильніше
Чарує свинцем.

Діти за нас мудріші,
Вищі за ницість
Наших міфологем.


Рецензии