Ризик

Ризик.
Конвертація.
Мутація.

Тебе б -
О ворожий скептрум -
Закинути вглиб темряви.

Ти - отруйне лицемірство.
Ти - огидна брутальність.

Тобі - квіти моєї белладонни.
Пий, і пий до кінця
Мої рішення.
Пий їх, немов цикуту мовчання.

Пий їх, огидний стрижень брехні,
Грубість у собі плекаючи.

Пий їх, немов твої гріхи,
Твоє зло -
Нескінченні.

Твої гріхи,
Твоє зло.

Твоя оманлива,
О вороже,
Непокора.

Відчуй, як твої огидні слова
Розростаються
Секретом медузи,
Спали сам себе тим,
Що називав дивом.

Живи без маски,
Без власності,
Без любові.

Випий чисту амброзію болю
З небесного меча.


Рецензии