С. С. М

Саме ти несподівано бачиш
в світі, що загруз у війні,
в невпевненності цілунків,
в гіркому присмаку самоти,
в місцях присутності щастя,
в теоріях нашого існування,
так байдуже дивиться з неба
тільки самотній серп місяця.


Рецензии