До мети

Я бачу погляд Ваш крізь час -
Життя тяжіє до мети,
Навколо - в профіль та анфас -
Чужі слова, чужі мости.

І серед битви, у вогні,
Я б так хотіла стати світлом,
Що Ви плекаєте в собі -
Таким простим та ледь помітним.

Щоб долі версти, серця ритми
Могли очистити Ви мною,
Щоб ми почули всі трембіти
І біт тендітний супокою.

Я бачу погляд Ваш - він там,
Де всі далекі океани,
Тож і мені Ви дайте шанс
Вам присвятити ці пеани.


Рецензии