Ты снишься мне снова. на украинском

Мені ти знову снишся…
Мені ти снишся знову, у чарівнім  лузі,
Та, тільки б рідше красувалася, ві  сні…
Сам місяць: знов  з’являється на крузі,
Його холодний  блиск, незаважа мені!

До тебе ніжність, я свою іще не втратив,
Та тільки, ниже: холод  груди, увесь  час…
У пам’яті, про тебе, залишилися карати:
Того кохання, що  бурхливо  зігрівало нас!

Розлуки біль, ще ранить мене,  в серце,
Хоть  стільки  я  разів,  від  тебе, вже не йшов…
Кохання, мабуть, теж  вимірюється  в Герцах -
Та тільки формулу до нього, так і не знайшов!

Пробач що не зберіг той, серця твого вогник,
Холодною ти стала, нече крижана Зима…
Замерз у кризі, поміж берегів: зв’язок  і човник,
Бо окрім снів, та віршів про кохання, з пам’яті все зникло: і нічого, мабуть вже нема!

14 лютого 2024 року
Віталій Косенко


Рецензии