Спробуй

Спробуй схаменутися
В райських садах під час буяння,
Не зриваючи квітку останню.

Спробуй не випити всю воду з хмар.
Спробуй перетворити отруту на нектар,
І спокоєм перемогти у всіх змаганнях.


Рецензии