Тиша

Його тишу розрізають серпанком.
Його істину заглушують словами.
Його таємниці настільки шляхетні,
Що не бояться розголосу.
Його імена та нікнейми розмаїті,
Як види у Червоній Книзі.

Він - рідкісний, невпольований.

І навпаки - здатний осідлати сузір'я рим,
Зваживши свої й чужі почуття
На шальках неба.


Рецензии