Такмаклар

Без киткэндэ чит иллэргэ,
Атлар калды далада.
Хэзер утырып йорергэ
Самолетлар калада.

Берэу бара урман буйдан
Самокатка атланып.
Атлар чаба тау астындан
Кигэуенгэ таланып.

Тотен чыккан моржэсендэн,
Нимэ пешерэ икэн?
Ботен халык телефонда,
Безне тошерэ микэн.


Рецензии