весна

Яка радість
 гарний день
Цвірінькають горобчики
Весна
 душа співає своїх пісень
І що для щастя людині треба???

Щоб зникли негативні усі потреби.
.
Бо з ними щастя не відчуєм
Ввесь час в печалі ми ночуєм.

Страхи у душу наче змії заповзають
Жалять жалять
Щастячко у душу не впускають
.


Рецензии